-20% AR KODU "PAVASARIS"/ BEZMAKSAS PIEGĀDE VIRS 50 EIRO/FREE WORLDWIDE SHIPPING ON ORDERS OVER 100 EURO
-20% AR KODU "PAVASARIS"/ BEZMAKSAS PIEGĀDE VIRS 50 EIRO/FREE WORLDWIDE SHIPPING ON ORDERS OVER 100 EURO
Cart 0

Pure 100% Mulberry silk scrunchie. Jumbo XL, M, XS size/ Dabīgā zīda matu gumijas

big scrunchie Bridal scrunchie Dabigā zīda gumija dabīgais zīds Liela matu gumija pavasara tendences radīts Latvijā silk scrunchie silk scrunchy spring trends XXL scrunchies zīda gumija zīda matu gumija zīda matu lenta zīda matu lente zīda matu rullis

Our luxurious pure 100% silk scrunchies can help you elevate your look.
Choose the size that suits you the most and wear it as you like - the perfect
accessory to give you a spring/summer feeling!

Mulberry silk scrunchies offer several benefits, particularly for hair health and styling:

  1. Reduced Hair Damage: Mulberry silk is renowned for its smooth texture, which reduces friction between the hair and the scrunchie. This helps prevent breakage, split ends, and frizz that can occur with regular hair ties made of harsher materials.

  2. Gentle on Hair: Unlike traditional elastic hair ties, which can snag and pull at hair strands, mulberry silk scrunchies are gentle and don't cause as much damage. They are especially beneficial for people with delicate or easily damaged hair.

  3. Minimized Hair Creases: Mulberry silk scrunchies are less likely to leave creases or dents in the hair compared to conventional hair ties. This is particularly advantageous for those who like to wear their hair up during the day but want to avoid the tell-tale signs of having done so when they let their hair down.

  4. Hydrating Properties: Silk is a naturally hydrating material that helps retain moisture, which can be beneficial for hair health. Using a silk scrunchie can help maintain the hair's natural moisture balance and prevent excessive drying, especially for individuals with dry or brittle hair.

  5. Stylish and Versatile: Mulberry silk scrunchies are available in various colors and styles, making them a fashionable accessory that complements different outfits and occasions. They can add a touch of elegance to any hairstyle, whether it's a casual ponytail, bun, or a more formal updo.

  6. Hypoallergenic: Mulberry silk is hypoallergenic, meaning it's less likely to cause allergic reactions or skin irritation. This makes silk scrunchies a suitable choice for individuals with sensitive skin or allergies.

  7. Longevity: High-quality mulberry silk scrunchies are durable and long-lasting, providing value for money over time compared to cheaper alternatives that may wear out quickly or cause more hair damage.

  8. Heatless curls - Silk scrunchies can create heatless or overnight curls similar to our popular pure silk heatless curlers.

Overall, mulberry silk scrunchies offer a combination of practical benefits for hair health, comfort, and style, making them a popular choice among those looking to protect their hair while still enjoying fashionable accessories.

 

_____________

 

Dabīgā zīda matu gumijas vai matu ir populārs aksesuārs, kas izgatavots no augstākās kvalitātes Mulberry zīda auduma. Šīs gumijas piedāvā vairākas priekšrocības matiem un ādai, ieskaitot:

  1. Matu veselības aizsardzība: Zīda audums ir ļoti gluds un mīksts, tāpēc tas samazina berzi starp matiem un gumiju. Tas palīdz novērst matu lūšanu, kas var rasties ar parastām gumijām, kas izgatavotas no ne tik delikātiem audumiem .

  2. Maigums pret matiem: Atšķirībā no tradicionālajām matu gumijām, kas var izraustīt matus un radīt diskomfortu, zīda matu gumijas ir maigas un nerada  kaitējumu. Tās ir īpaši noderīgas cilvēkiem ar plāniem vai viegli bojāmiem matiem.

  3. Stilīgs pavasara /vasaras matu aksesuārs, gan ikdienai , gan svētku dienai.

  4. Mitruma saglabāšana: Zīds ir dabīgi mitrinošs materiāls, kas palīdz saglabāt mitrumu. Zīda matu gumijas palīdz uzturēt matu dabisko mitruma līdzsvaru un novērš pārmērīgu izžūšanu, it īpaši tiem, kuriem ir sausi vai trausli mati.

  5. Universāls matu aksesuārs: Zīda matu gumijas ir pieejamas dažādās krāsās un dizainos, tāpēc tās ir stilīgs aksesuārs, kas piemērots dažādām apģērbu kombinācijām un situācijām. Tās var piešķirt eleganci jebkurai frizūrai, vai tas būtu neformālas astes, bizes vai copes oficiālāks matu sakārtojums.

  6. Hipoalerģēns: Zīda materiāls ir hipoalerģisks, tāpēc tas ir mazāk ticams izraisīt alerģiskas reakcijas vai ādas kairinājumu. Tas padara zīda matu gumijas piemērotas cilvēkiem ar jutīgu ādu vai alerģijām.

  7. Ilgstoša izturība: Augstas kvalitātes zīda matu gumijas ir izturīgas un ilgmūžīgas, nodrošinot vērtību ilgtermiņā salīdzinājumā ar lētākām alternatīvām, kas var strauji vai radītmatu bojājumus.

  8. Bez karstuma lokas - zīda matu gumijas ir lielisks aksesuārs, kas var radīt skaistas lokas, kad mūsu bestsellers populārais   matu lokošanas rīks - zīda matu rullis nav pieejams. Lielsika bezkarstuma loku alternatīva gan lielām, gan mazām dāmām.

Kopumā zīda matu gumijas piedāvā praktiskas priekšrocības matu veselībai, komfortam un stilam, padarot tās par populāru izvēli tiem, kuri vēlas aizsargāt savus matus, vienlaikus baudot stilīgus aksesuārus.

 


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published